Pegasus airlines
Pegasus airlines možná zavítá již příští rok i do Prahy. Dle informací z planes.cz bude dopravce létat 3x týdně - út,čt,ne.
Konečně nám spadnou ceny za Istanbul
Sleva 30% na lety v rámci Turecka.
Cestovní období: 01.09. - 31.10.2014
Prodej: 12.-13.06.
http://www.flypgs.com/kampanyalar/1981/ ... sladi.aspx
Takové to turecké létání za 11€ OW - http://airixo.com/cs/odlety/istanbul-sa ... xt=Turecko
K aktuálním rotacím v út, čt, ne přidává další sobotní rotaci, a to rovnou od zimní sezony.
http://www.prg.aero/cs/aktuality/aktual ... ha-gokcen/
30% sleva na domestic letech. Platné 4. a 5.prosince pro cestovní období: 05.01. - 15.07.2015
Aktuální Valentinská nabídla Pegasus Airlines spočívá v 50% slevě na druhou zakoupenou letenku při společně rezervaci. Nabídka je platná do 18. ledna a vztahuje se na cesty v období 9. února - 30. června 2015
Jedna včerejší zkušenost z letu Sharm El-Sheikh - Istanbul SAW, zakoupeno v rámci zde referované akce. Při checkinu agent začal křičet na skupinku Španělů přede mnou, že určitě mají v kufrech potápečské vybavení. Donutil je otevřít bagáž (normální kufry pod váhový limit), začal ukazovat na automatiky a žakety a další potápěčské přístroje a velmi nevybíravým způsobem je donutil zaplatit 55 USD. Pak někam odešel, mě si vzal někdo normálnější. Zeptal se mě, jestli mám potápěčské vybavení (potápěčský kufr zn. Mares a já na sobě mikinu Red Sea Divers). "Uhm, ne, jen normální věci" prošlo. Podotýkám, že žádná společnost, se kterou jsem letěl, za SCUBA věci v kufru nic navíc nechce, podmínky Pegasu o tom taky nic neříkají, mám tedy za to, že šlo o úplatek pro něj.
Ľahšie mi je po vojne byť generálom ale ako by som to urobil ja - zistil by som si TEL CISLO na riaditeľstvo leteckej spoločnosti a keby sa také dačo stalo predo mnou, zapol by som video a začal nahravať. A keď by som prišiel ja na rad, a začal by ma buzerovať, spytal by som sa ho, či pozná toto telefonne číslo /ich riaditeľstvo/ a potom by som mu ukazal video, a spytal sa, či to mám poslať na ich mail ako sa tu chová alebo ma nebude buzerovať. A pre istotu by som si našiel aj telefonne cislo do ich narodneho "Noveho času", ČR je to Blesk asi. Oni by boli vy.... z novinárov, to ver tomu.
uvidíme co na to oni, na můj e-mail po 2 dnech zatím neodpověděli. Mám s lowcosty zatím jen málo zkušeností, ale Pegasus byla jediná negativní (nejen kvůli chování agentů, ale i kvůli neustálému prodeji nesmyslů a zpoplatnění naprosto všeho, což platí i pro jejich přestupní letiště)
Nemáte nějakou aktuální pandemickou zkušenost s Pegasus? Uvažuju dát si týdenní beach office v Egyptě a vydřiduchy z QS nechci a pro jednoho mě to vyjde levněji poskládat sám, než zájezd s cestovkou... Čekání v SAW mi nevadí (Plaza Premium Lounge by měla být otevřená). Test podle všeho pro tranzit v Istanbulu nutný není (ač CL mapa tvrdí opak).
https://www.flypgs.com/en/press-...passengers
Zajímavá zkušenost s převystavením letenky zdarma u Pegasusu.
Měl jsem PRG-SAW-PRG za 1235 Kč, přičemž zpáteční let mi Pegasus zrušil. Zkusil jsem jen ze zvědavosti, zda půjde převystavit na jiné letiště v Turecku, zadařilo se. Vše provedeno na jejich webu bez nutnosti kamkoli volat.
Tedy zadarmo jsem tuto zpáteční letenku změnil na PRG-SAW-AYT / ASR-SAW-PRG.
Chci se zeptat kdo letěl v poslední době - váží příručák (případně klece - měří)? Mají napsané rozměry + max. 3 kg. Ještě jsem právě nikdy příručák vážit neviděl ...
vcera na ECN ani SAW nikto nevazil ani nekontroloval batohy, ale velke prirucne kufre si na oboch letiskach vyhliadli v dave a kontrolovali ludom ci ich maju aj na letenke.
Letěl jsem o víkendu PRG - SAW - KWI (Kuvajt) a nikde žádné vážení neprobíhalo. Taky jsem měl jen tarif "light".
tiez ked sme letel z BTS nikto nic nevazil, no bolo treba ist na checkin pre boarding pass. Online checkin nesiel, takze je tam priestor na kontrolu :))
Myslím je důležitý routing. Je tu někdo, komu třeba v Shymkentu nevážili zavazadlo? I batoh?
Akýkoľvek pokus o vyhľadanie leteniek na webe flypgs.com končí u mňa hláškou "Sorry, the flights you are looking for are temporarily not listed. Please try again later."
Appka funguje normálne.
Tak neviem, či je chyba niekde u mňa alebo na tom ich webe...
U nich. Web mi šel snad jenom dohromady 4x a to jen na chvilku. To samé letos před několika měsíci Volotea.
toMas _2 napsal(a):Chci se zeptat kdo letěl v poslední době - váží příručák (případně klece - měří)? Mají napsané rozměry + max. 3 kg. Ještě jsem právě nikdy příručák vážit neviděl ...
V Shymkentu, KZ.. kontrolovali jak na check-inu, tak v gatu ruční váhou
tonic napsal(a):tiez ked sme letel z BTS nikto nic nevazil, no bolo treba ist na checkin pre boarding pass. Online checkin nesiel, takze je tam priestor na kontrolu :))
tak pokud letíte ve víc lidech, je možné se odbavovat postupně (nebo si něco odstavit opodál, pokud sám)
Potvrzuji, že Pegasus ani AJET příručáky nekontroluje.
Fronta na SAW na pasovku šílená. Takže se včera konalo moje první nestihnutí letu (AJET SAW - VIE). Naštěstí mi zdarma změnili letenku o 24 hod později.